dijous, 23 d’octubre del 2014

L'ESTRENA: ORIENTACIONS DE LA INVESTIGACIÓ


Ahir 22 d'octubre el projecte ATREVEIX-TE A PENSAR 2014-2015 s'estrena de nou en ...







Ara ja una mica més tranquil@s, podem recordar-vos les pautes a seguir durant el procés d'investigació. 

  1. El treball diari sobre el dossier és individual. Cal anar desenvolupant les activitats al quadern durant les sessions de les assignatures de Socials i Ètica, consultant amb les mestres. Posteriorment cal anar redactant el contingut de les activitats al dossier digital que estarà al portfoli. Es molt important que el document digital porte el nom de l'alumne.
  2. El dossier digital ha d'estar actualitzat i serà revisat per les mestres periòdicament als blocs de grup del projecte. 
  3. Les activitats de síntesi que es concretaren a l'entrada anterior són el producte del treball de l'equip. Han de redactar-se com a documents per separat amb el títol escaient i guardar-los al portfoli digital.
  4. Heu de crear un portfoli (una carpeta digital en BOX) que ha de contenir TOTS AQUESTOS ARXIUS AMB ELS NOMS TAL I COM S'INDICA.


NOTA SOBRE BOX.COM:

Aquest web té dues utilitats que vos seran de molt de profit tant per al treball individual com per elaborar les activitats de grup. 

Vos permet editar els vostres arxius sense necessitat de descarregar-los a l'ordinador. Sols heu d'instal.lar una ferramenta als equips on treballeu anomenada BOX EDIT, tancar el navegador i tornar a obrir LA VOSTRA CARPETA DE BOX per editar el document amb els programes del vostre equip.  BOX EDIT guardarà en el web el vostre treball.


A l'editar el document per primera vegada vos demanarà si voleu instal.lar BOX EDIT. Seguiu les instruccions. Quan acabe la instal.lació, tanqueu el navegador. 

Podeu compartir els documents amb els membres del grup i cooperar per a la seua elaboració, fent suggeriments, correccions etc. deixant-vos comentaris (xat) de manera col.laborativa i on line sols amb els seus emails.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada